This site is owned and third-party cookies. If you continue with us we understand that you accept the use of cookies.

Regulament Server

Discuție în 'Regulament' creată de Denis, 5 Iul 2018.

By Denis on 5 Iul 2018 la 09:42
 1. Denis

  Denis Owner
  Owner

  Mesaje:
  204
  Aprecieri:
  +47 / -0
  [​IMG]
  "Regulile AstroMC" sunt în măsură să ne ajute să ne bucurăm de un mediu de lucru mai placut, care este interesant, sigur și, mai presus de toate.

  Dacă sunteți martor la un alt jucător care prezintă un risc serios pentru alți jucători sau integritatea serverului nostru, utilizati functia "Raportați un jucător" care este disponibila pentru a permite jucătorilor să raporteze aceste probleme direct către noi.​

  Regulament Server
  Trebuie sa respecti staff-ul in orice situatie
  Echipa noastra este aici pentru a vă ajuta și a urma îndrumările noastre detaliate pentru a lua deciziile. Nu te certa cu decizia facuta de unul din membrii echipei noastre. In caz ca acesta se comporta abuziv singurul loc unde ne puteți oferi feedback este pe forum, asigurați-vă că aveți dovezi suficiente.

  Nu intrebati staff-ul de iteme sau rank-uri

  Intrebarea staff-ului de iteme, rank-uri sau OP este interzisa, iar aceasta va fi pedepsita cu un mute permanent acordat sau chiar la banarea contului.

  Nu faceți reclama sub nici o formă, aceasta include, dar nu se limitează la:
  • Reclama altor ip-uri la servere
  • Reclama la canale de YouTube
  • Reclama la link-uri
  Nota: Daca va aflati pe un live pe serverul nostru se permite promovarea link-ului intr-o anumita masura. Nu se permite sa va auto-promovati canalul, deoarece aceasta va duce la luarea accesului.
  Se face o exceptie in cazul ca sunteti live: "In acest moment sunt live pe server: <link>"
  Asigurati-va ca nu veti abuza de aceasta chestie.

  Nu folositi excesiv CAPS-ul
  Utilizarea cuvintelor cu CAPS este strict interzisa, cat si repetarea acestora!

  Nu folosiți un limbaj excesiv, folosirea comentariilor sexuale nedorite ale jucatorilor / rasismului si a oricarei forme de spam
  Dorim sa creem un mediu prietenos, in care fiecare se poate simti confortabil, asa că vă cerem să-i tratati pe altii cu respect în toate situatile.

  Nu-i incurajati pe ceilalti jucatori sa incalce regulamentul
  Solicitarea altor persoane de a abuza de un bug sau de a descărca un client hack este strict interzisa.

  Exploatarea de buguri pe serverul nostru este strict interzisa. Daca a-ti descoperit un bug sunteti nevoiti sa-l raportati imediat.
  In cazul ca bugul este foarte grav duce la banarea permanenta a contului. Raportarea acestor bug-uri va fi recompensata cu cupoane pentru magazinul nostru.

  Distribuirea conturilor
  Aceasta include oferirea accesului de la contul dvs. catre alta persoana. Daca un prieten, membru al familie este conectat la contul dvs. si este prins cu incalcarea regulamentului, va duce la banarea permanenta a contului.

  Conturi Duble
  Nu este permisa crearea unui al doilea cont pentru a juca. Cu toate acestea, este permisă trecerea de la un cont la altul, de exemplu, să utilizați un alt nume. Acest lucru înseamnă totusi că nu vi se mai permite sa utilizati vechiul cont.

  Orice forma de returnare a banilor va duce la interzicerea dvs. permanenta pe server
  Toate vanzarile sunt permanente, nu oferim rambursari. Daca aveti vreo problema va rugam sa contactati printr-un ticket "Probleme legate de Store"

  Sanctiuni Jucator
  Sanctiuni:
  • Este interzis să jigniți, amenințați, înjurați, vorbiți vulgar cu un alt jucător. Sunt sancționate și jignirile prescurtate, cenzurate, sau scrise în altă limbă (mute pentru cel puțin 30 de minute).
  • Nu aveți voie să faceți "spam" pe chat, asta însemnând să nu repetați același mesaj de mai multe ori (mute pentru cel puțin 20 minute).
  • Nu aveți voie să abuzați de butonul de CAPS LOCK, sau sa prelungiti cuvintele, prima abatere nu se sanctionează, dar în cazul abuzurilor se pedepsește cu mute 15 minute.
  • Nu aveți voie să folosiți programe care pot influența atât jocul dumneavoastră cât și jocul altor jucători (Hack/Mod/etc.), în caz contrar, la prima abatere veți fi pedepsiți cu ban cel puțin 2 zile, iar la a 2-a abatere cu ban permanent.
  • Nu aveți voie să vă setați casa în protecția altui jucător fără acordul acestuia. Există posibilitatea să fiți banati pentru 5 ore. (Survival)
  • Cei care abuzează de comanda /helpop (Ajutor OP) vor primi kick sau ban.
  • Trap-urile de orice fel sunt interzise!
  • Este interzisa utilizarea sistemelor de AFK. Prima si a doua abatere kick, urmatoarea tempban 24 ore. (Survival)
  • Utilizarea rasismul la adresa altei persoane se pedepseste cu mute 2 zile.


  La întrebarea "Ai citit regulamentul?" de la secțiunea Cerere Helper trebuie să răspundeti cu: "Da, l-am citit si-l voi urma cu incredere!", iar la cereri moderator cu "Citit si recitit!".
  Daca cererea a fost respinsa puteti reveni cu una noua peste doua saptamani!
   
  #1 Denis, 5 Iul 2018
  Ultima editare: 20 Iul 2018
  • Like Like x 3
  • Useful Useful x 1

Comentarii

Discuție în 'Regulament' creată de Denis, 5 Iul 2018.