This site is owned and third-party cookies. If you continue with us we understand that you accept the use of cookies.

Regulament Forum

Discuție în 'Regulament' creată de Denis, 9 Iun 2018.

By Denis on 9 Iun 2018 la 22:08
 1. Denis

  Denis Owner
  Owner

  Mesaje:
  204
  Aprecieri:
  +47 / -0
  [​IMG]
  "Regulile AstroMC sunt în măsură să ne ajute să ne bucurăm de un mediu de lucru mai placut, care este interesant, sigur și, mai presus de toate.

  Dacă sunteți martor la un alt jucător care prezintă un risc serios pentru alți jucători sau integritatea serverului nostru, utilizati functia "Raportați un jucător" este disponibil pentru a permite jucătorilor să raporteze aceste probleme direct către noi.  Regulament Forum

  Nu faceți reclama sub nici o formă, aceasta include, dar nu se limitează la:

  • Reclama altor ip-uri la servere
  • Reclama la canale de YouTube
  • Reclama la link-uri

  Fara spam
  Vă rugăm să vă abțineți de la a posta orice formă de spam, inclusiv mesaje duplicate și postări excesive "inutile" pentru a crește numărul de postări. Dacă topicul/comentariul tău a fost șters, a fost pentru un motiv. Nu re-postați conținutul șters. Ridicarea unui subiect este permisa numai dupa 24 de ore de la ultimul raspuns.

  Fii respectuos
  Vrem un mediu prietenos în care toți se pot simți confortabil, așa că vă cerem să-i tratați pe alții cu respect în toate situațiile. Fiti prietenosi, dacă nu aveți nimic de spus frumos, nu spuneți deloc. Orice fel de agresiune va fi pedepsită sever.
  Notă: aceasta include "concursuri de popularitate" de orice fel.


  Păstrați conținutul în secțiunea corectă
  Pentru a evita confuzia, avem toate mesajele sortate în fiecare secțiune. Este mai ușor pentru toată lumea dacă urmați aceste categorii.

  Fara conținut NSFW
  Nu vrem nici o formă de conținut NSFW (Nu este sigur pentru muncă) postat pe forumurile noastre. Aceasta include orice lucru sexual. Amintiți-vă că avem mulți jucători mai tineri (copii), deci trebuie să o păstrăm cât mai mult posibil.

  Nu folosiți forumurile noastre ca un instrument pentru a face venituri
  Nu condamnăm utilizarea forumurilor noastre pentru a obține venituri. Fie că vindeți placi grafice, videoclipuri sau orice altceva pe care îl puteți vinde, în cadrul forumurilor sau extern, nu îl acceptăm. Aceasta include orice link-uri adfly. Dacă doriți să postați un fișier mod sau hartă, conectați-l direct la pagina originală.

  Fiti rabdatori in legatura cu cereri de unban/probleme cu donatii/raportarea unui jucator
  Dacă așteptați un răspuns cu privire la oricare dintre cele de mai sus, vă rugăm să aveți răbdare și să vă abțineți de la postarea mai multor topicuri și trimiterea de mesaje / scrisuri pe profilurile membrilor personalului. Moderatorii noștri vor fi alături de dvs. la următorul moment disponibil.

  Fara spam de Like-uri
  Conectarea la un alt cont sau obținerea altora pentru a vă oferi plike-uri suplimentare sau mesaje la topicurile dvs. este strict interzisă. Oricine va fi prins cu acest lucru va fi pedepsit și va pierde toate statisticile. Dacă o veți face, vom ști.
   
  • Like Like x 3

Comentarii

Discuție în 'Regulament' creată de Denis, 9 Iun 2018.