This site is owned and third-party cookies. If you continue with us we understand that you accept the use of cookies.

Propunere survival

Discuție în 'Propuneri' creată de forsen, 11 Apr 2018.

 1. forsen

  forsen Admin Survival
  Admin

  Mesaje:
  35
  Aprecieri:
  +2 / -0
  Vin cu doua propuneri

  1. Adaugarea unor 'servicii' la care playerii sa aiba acces, contra cost evident. Anume, setarea unui warp sa fie accesibila jucatorilor, care sa fie realizata in felul acesta : daca jucatorul X doreste sa deschida un shop personal, contacteaza un admin care sa vina la respectivul, sa analizeze zona ca sa nu fie spre ex trap sau cine stie ce. Iar dupa aceasta etapa, contra unei sume de bani sa fie setat un warp in locul respectiv. Acuma daca ar aparea spre ex problema ca, la un interval de timp dupa setarea warpului si verificarea adminului, playerul respectiv construieste un trap, e usor de evitat prin mentiunea unei pedepse ca de ex banul permanent si setarea unui cost pentru warp relativ inaccesibil celor care ar avea asemenea intentii.

  Un alt serviciu sa fie spre ex cumpararea de parcele. Contra unei sume sa zicem de 50k , o zona cat o protectie sa fie nivelata la cererea unui jucator, oriunde doreste el. 

  2.Adaugarea unui plugin de party. Acest lucru ar impinge crearea unor mini-comunitati si conexiuni intre playeri care doresc sa beneficieze de facilitatile oferite de un astfel de sistem de party. Astfel s ar extinde propia dorinta de a continua activitatea de joc , gasindu-se obiective colective pentru care fiecare ar depune un efort si ar primi o oarecare satisfactie in schimb. Un astfel de sistem e oarecum pus in practica deja prin 'teaming' normal, dar acea optiune e destul de nefavorabila si nu asa de atractiva.
   
 2. Andrei

  Andrei Operator Global
  Operator

  Mesaje:
  163
  Aprecieri:
  +36 / -0
  Prima sugestie a ta seaman cu skyblock-ul si in momentul de fata nu cred ca avem noi lume asa implicate in staff exceptie putini de pe server.  :contra:

  A doua sugestie este buna ii dau  :pro:
   
 3. Big_G

  Big_G Membru Activ
  Membru

  Mesaje:
  196
  Aprecieri:
  +23 / -0
  :pro:  mi se pare interesant...