This site is owned and third-party cookies. If you continue with us we understand that you accept the use of cookies.

O postare putin altfel

Discuție în 'Discutii Generale' creată de Dan Macsim, 10 Aug 2018.

 1. Dan Macsim

  Dan Macsim Membru
  Membru

  Mesaje:
  8
  Aprecieri:
  +0 / -0
  Dupa cum am zis in prezentarea mea, am sa incep sa scriu cateva postari mai serioase, probabil unii dintre voi le vor citi, dar ramane de vazut.

  In primul rand vreau sa ma adresez staff-ului, oamenilor care "tin in frau" si controleaza acest server.
  Nu e usor sa ai grija de jucatori si de preferintele acestora, prin urmare regulile sunt armele cele mai utilizate si la indemana. Jos palaria in fata celor care se ocupa de server ( in front end si in back end). E munca multa pe chat si pe server, dar si mai multa munca este intre liniile de comanda si de cod si programele care sustin cu desavarsire viata serverului. Va incurajez sa nu renuntat la ideea de joc in comunitate pentru ca stiu cum e sa privesti precieri din partea userilor doar pentru ca serverul e bun (i've been there). De aceea am sa si donez in cel mai scurt timp.
  In al doilea rand ma adresez jucatorilor, oamenilor care tin acest server in viata. Degeaba avem un teren de fotbal pe care se poate juca un meci de finala mondiala oamenii pentru care s-a facut acest teren lipsesc. Bravo celor care joaca aici de la inceput sau de foarte mult timp, cei din staff va apreciaza si va simpatizeaza ca va rog sa ma credeti, sunt servere mult mai complexe si cu un numar de oameni mult mai mare, dar voi ati ales acest server, sunteti loiali. Aici, in comunitatea asta mica ati legat prietenii virtuale, care probail vor deveni reale si cine stie mai departe.

  Nu am sa recitesc ce am scris, daca sunt greseli de orice natura, sunt pentru ca este un text raw.

  Sa aveti o zi buna,

  Cu prietenie Dan Macsim a.k.a Macsi
   
 2. alex_13

  alex_13 Membru
  Membru

  Mesaje:
  21
  Aprecieri:
  +0 / -0
  #respect