Sari la conținut
Parteneri Oficiali
Radio25.Ro
Snaketiger

Griefing

Recommended Posts

Snaketiger    0
  • Numele tău: Soarec
  • Numele reclamatului: -
  • Motivul reclamatiei: Griefing
  • Dovadă video/poză: dovada.thumb.png.844d9c5a44f07ddee51e4e2a41f86a1c.pngdovada2.thumb.png.7d34d558538bcf85abda700ccd473660.pngdovada3.thumb.png.b5d090ba60a9d07b6d3942871af4aa28.png
  • Descrierea incidentului: Dorind sa fac rost de mancare m-am intors intr-o ferma improvizata din care am constat ca a fost devastata, asta nu m-a suparat asa tare deoarece se poate rapara dar in casa mea in care am locuit inainte sa imi construiesc una serioasa, la subsol am construit o mica, camera bazata pe stilul acvatic, camera a necesitat multa munca si macar de ar fi reparat ce au distrus, atat calea de acces cat si daunele camerei. Da, nu aveam protectie pentru ca e in casa veche dar nu mi se pare corect sa distrugi ceva cu rol decorativ care a necesitat ore de munca. Chiar daca nu sunt daune majore, daunele sunt daune, intentia e aceeasi, nu mi se pare corect. Vreau sa atrag atentia asupra distrugerilor constructiilor care nu sunt in raza protectiei cu rol decorativ, chiar trebuie sa sparga? (poza din camera acvatica e cea decenta si ''minima'')
  • Data și ora incidentului: 21:31 15.02.2018
  • Secțiune: Survival

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Khaliftw    0

Facand parte din team-ul lui Soarec,vreau sa mentionez ca au fost distruse si alte cateva ferme din satul in care locuim.Ma refer aici exclusiv la furarea lemnului ce inconjoara plantatia,dar si la plante.Trebuie sa pun protectie in tot satul din cauza unor grieferi?Nu mi se pare corect sa fie "asaltat" un spatiu locuit.Nu toti avem bani pe server pentru a cumpara multe protectii avand in vedere ca preturile depasesc limita normalului,dar acesta este un alt subiect care a mai fost abordat in trecutul apropiat.Rog adminii,moderatorii sa sesizeze lipsa de respect a altor playeri si sa ia masuri.:/Va multumesc !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Va multumim ca ne-ati atras atentia asupra acestei probleme.

O sa consult Operatorii si Ownerii cu privire la pretul protectiei, sanctionarea grieferilor si problema procurarii banilor.

De asemenea daca griefing-ul nu se v-a opri, sanctiunilor vor fi drastice.

Daca mai aveti ceva de adaugat ma gasiti pe discord.

P.S:Daca dati vote pe fiecare zi, puteti face bani frumosi.

:tc:

Editat de Debauchery5K

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×