Sari la conținut
Parteneri Oficiali
Radio25.Ro

MariaSustic18

Member
 • Număr conținut

  6
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre MariaSustic18

 • Rang
  Nou Venit
 1. Prezentare qqSurubel

  Bun venit
 2. Cerere Helper MariaSustic18

  Prenumele tău:Maria Cu ce nick-uri joci pe server:MariaSustic18 Vârsta:13 Discord:Maria Sustic#6479 Motivele pentru care credeţi că v-aţi califica pentru funcţia de helper:Ma joc de mult timp si imi place serverul foarte tare si cred ca merit acest grad pentru ca fiecare merita o sansa! Ai citit regulamentele? [Regulament] Da,cred ca merit o sansa! Secțiunea pe care dorești gradul:survieval Câte ore jucate aveţi pe secţiunea respectivă?(/ontime):2 zile 1 ora si 9 minute Câte voturi aveţi pe secţiunea respectivă?Am 8 voturi ,dar voi vota in continuare serverul pentru ca e cel mai tare! Dacă veţi fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteţi activa pe server?eu voi intra in fiecare seara pe server si in cursul zilei cand am timp,dar cel mai des in weekend !
 3. Cerere Helper MariaSustic18

 4. Cerere Helper MariaSustic18

  Nu am ajutat pe nimeni ,dar daca voi face parte din staf voi ajuta pleyeri care vvor avea nevoie de ajutor fiindca asta afce un helper!
 5. Cerere Helper MariaSustic18

  Prenumele tău:Maria Cu ce nick-uri joci pe server:MariaSustic18 Vârsta:13 Discord:Maria Sustic#6479 Motivele pentru care credeţi că v-aţi califica pentru funcţia de helper:Ma joc de mult timp si imi place serverul foarte tare. Ai citit regulamentele? [Regulament] Da,cred ca merit o sansa! Secțiunea pe care dorești gradul:survieval Câte ore jucate aveţi pe secţiunea respectivă?(/ontime):1 zi 16 ore 32 minute Câte voturi aveţi pe secţiunea respectivă?Am 6 voturi ,dar voi vota in continuare serverul pentru ca e cel mai tare! Dacă veţi fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteţi activa pe server?eu voi intra in fiecare seara pe server si in cursul zilei cand am timp!
×