Sari la conținut

alexig

Membru
 • Număr conținut

  3
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 1. alexig

  Propunere World Border

  E foarte buna ideea ta!
 2. alexig

  Propunere de promovare

  Saluut, eu's Alex, si vin astazi cu un fel de propunere sa zic asa :)) Cum spuneam in topicul de prezentare, ma ocup cu design grafic, si fac montaje si alea alea, si m-am gandit, daca administratorii comunitatii doresc, sa facem impreuna un mic montaj de prezentare al serverului, fiecare sectiune, un fel de cinematic, mai pe scurt am cateva lucrari la portofoliu, la cerere vi le pun la dispozitie Astept un raspuns cu bratele deschise <3
 3. alexig

  [Prezentare] Alex

  Prenume » Alex Vârsta » 19 Locația » Cluj-Napoca Ocupație » organizare evenimente/coordonare voluntari Hobby-uri și pasiuni » programare, foto, dj'ing Nick MC » RigaCrypto Sectiune preferata » Survival De unde ai auzit de AstroMC România? » de pe net, sincer Acordă o notă comunității » de la 1 la 10, 20, sincer; de ce? pentru suportul acordat, pentru implicarea staff'ului in probleme chiar minore Discord » nu folosesc, din pacate Alte detalii » Alte detalii? hmm, pai tinand cont de faptul ca prin ceea ce lucrez, ma pot folosi de hobby'urile mele, fac design grafic, adica fac montaje, filmari etc, si in weekend'uri sunt dj in 2 cluburi din cluj Salutari la toata lumea, de la RigaCrypto(da, is traumatizat cu bac'u)

Reputație Comunitate

0 Incepator

  About

 • Rang
  Nou Venit
 • Dată Naștere 02.03.1999

  Vizitatori Recenți Profil 94 citiri profil


Cine Suntem?

AstroMC.Ro este o comunitate baza pe minecraft ce a aparut pe 26 octombrie 2016 avand ca scop profesionalismul cat si originalitatea.Zi de zi este pusa pe update-uri pentru a crea un mediu competitiv si placut jucatorilor. Astfel comunitatea AstroMC.Ro ofera o experienta de calitate in categoria gaming-ului avand o echipa de oameni priceputi care se ocupa de aceasta comunitate!

Pagina Facebook

© 2018 AstroMC.Ro - Toate drepturile rezervate Powered by Invision Community
Поддержка Invision Community в России

×