Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Grup

GFX Designer

Număr conținut

14

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. SushiMakesMeWet

  Cadou DeadPool

  Numele tau:SushiMakesMeWet Numele persoanei:DeadPool Cadoul:
 2. Eu iti dau pro dupa ce imi faci un avatar cu urmatorul stock: Cerinte minime: Avatarul trebuie sa fie 150x300 cu watermarku' AstroMc , nu este obligatoriu sa fie gif .
 3. Nume:Varsta:Experienta PS:Experienta AE:Experienta C4D:Link portofoliu: Contact (facebook / skype / steam):[!] Numele topicului sa fie: [Inscriere] User.
 4. 1.Nick: CamiiOMG 2.Nick-ul pe care il vrei: SushiMakesMeWet 3. De ce vrei sa-ti schimbi nick-ul: - 4.Ultima cerere: Nu am avut o alta cerere 5.Comentarii aditionale?: Multumesc!
 5. SushiMakesMeWet

  [Model]Cadou

  Numele tau: Numele persoanei: Cadoul:
 6. Numele topicului trebuie sa fie: "[PORTOFOLIU] Nume" / "Portofoliu | Nume". Nu aveti voie sa faceti rip, cine este prins va primi T/C la portofoliu. Pentru a se evita post-hunt-ul, este adaugata regula urmatoare: La o inactivitate mai mare de 30 de zile ( 1 luna de zile ) in portofoliu, topic-ul respectiv primeste T/C. Pentru re-deschidere, creatorul va trebui sa dea un PM unui designer. Acest regulament poate suferi modificari in viitor. [!] Designerii au dreptul de a cere .psd-ul unei lucrari la maxim 24 de ore de la postarea acesteia in portofoliu. Daca acesta nu este prezentat in decurs de alte 24 de ore, respectivul este sanctionat cu T/C la portofoliu. [!] Userii ce au primit 'Locked' la portofoliu pentru 'Inactivitate' si vor sa continue sa posteze in el sunt rugati sa trimita un PM unui Designer. Model PM redeschidere portofoliu: Link portofoliu: Vei continua sa postezi in portofoliu?:
 7. SushiMakesMeWet

  Model Cerere

  Model Cerere Tip(avatar/semnatura/banner/userbar/iconita): Dimensiuni: Culori(culoare principala & secundara): Text: Tematica / Stock (Obligatoriu): Alte informatii: Ultima cerere facuta[Obligatoriu link]:
 8. Regulament cereri si informatii utile Pentru o cerere trebuie sa aveti minim 50 de posturi pe forum sau cel putin 1 luna de vechime pe forum Saptamanal se vor rezolva doar 20 cereri (1 saptamana pentru cereri, 1 saptamana pentru rezolvare Singurele lucrari ce vor fi rezolvate sunt cele statice, realizate in Photoshop: avatare, semnaturi, userbaruri, bannere si iconite. Dar in cazurile in care designerul/helperul are buna vointa si doreste sa faca si animatie se accepta. (Nu se discuta de ce un utilizator a primit si voi nu, echipa de design isi rezerva timpul lor liber pentru a rezolva cererile) Nu cereti lucrari realizate de la 0 fara sa adaugati si o alta optiune pentru lucrare. In cazul in care designerii si helperii nu au suficient timp sa va rezolve cererea nu va putem garanta rezolvarea ei (topicurile cu cereri de la 0 vor fi respinse in cazul in care nu oferiti si o alta varianta) [de exemplu: avatar de la 0 sau cu masini/peisaje/etc.] Fiecare user va face o cerere pe luna (Adica sa treaca o luna de la ultima cerere rezolvata, nu ca am facut pe 31 o cerere si pe 1 deja fac alta ) fie ea semnatura/avatar/banner etc.. Nu aveti voie sa cereti doua lucrari intr-o cerere! ( Exemplu : semnatura + avatar , avatar + banner etc.) Textul de forma "X Design" , "Y Design" este interzis. Am luat aceasta masura deoarece unele persoane foloseau avatarele pe alte site-uri, spunand ca sunt facute de ei Nu ne cereti sa stergem un text si sa scriem textul dorit de voi Niciun user, nu poate face cererea in locul altcuiva. In caz contrar cererea va fi marcata ca respinsa, iar userul respectiv nu va putea face alta cerere in luna respectiva Userii forumului care fac doua cereri in mai putin de o luna si ambele sunt respinse, vor fi adaugati in Blacklist si exercitarea dreptului de a mai face cerere timp de 3 luni Toti userii ce au dreptul de a raspunde la cereri sunt obligati sa adauge watemark astroMC.ro, astro romania . Noul sistem de rezolvare al cererilor va aduce garantia ca in maxim 7 zile de la inceperea rezolvarii cererilor(verificati in acest topic), ve-ti primi lucrarile dorite, fara a mai fi nevoie sa faceti UP/BUMP. In cazul nerespectarii acestei reguli, cererea va fi inchisa si marcata ca rezolvata.
 9. Nume real: Camelia Nick: CamiiOMG Varsta: 18 ani De unde ai auzit de noi?: De pe internet Ce iti place sa faci in timpul liber?: Nu am neaparat un lucru anume . Comentarii aditionale: Buna:3

Reputație Comunitate

SushiMakesMeWet a câștigat ziua ultima dată pe Martie 21

SushiMakesMeWet a avut cel mai apreciat conținut!

1 Neutral

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×