Sari la conținut
Parteneri Oficiali
Radio25.Ro

Siixer

Member
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre Siixer

 • Rang
  Nou Venit
 1. Cereri Recuperare Grad

  La dovada trebuie sa pui o poza sau un videoclip in care ar arata ca tu ai avut gradul acela.
 2. Prezentare lexicon1337

  Prenume » Alex Vârsta » 17 Locația » Bucuresti Ocupație » Nu ma ocup cu nimic, momentan Hobby-uri și pasiuni » Hobby urile mele sunt jocurile video si pasiunile fotbalul Nick MC » lexicon1337 Sectiune preferata » Survival De unde ai auzit de AstroMC România? » Pai, am cautat niste servere de minecraft cu un prieten si am vazut ca este serverul lui Arci, sau cel putin este unul dintre owneri. Asa ca am intrat ca stiam ca are un server bun si o echipa de staff faina Acordă o notă comunității » 10 Discord » sunt in grup.. Alte detalii Nu prea am alte detalii.
 3. Cerere Helper lexicon1337

  Vreo 1-2 maxim 3 ore voi fii on dar stii , cu bacul e cam greu sa ti mai faci si timp si de jocuri video.
 4. Cerere Helper lexicon1337

  Da, joc minecraft de prin 2012 de la versiunile foarte vechi de 1.5.2 si etc. Mersi mult ^^. Sper sa fiu accept! :D.
 5. xX_Nyko_xX x-Ray

  Numele tău: lexicon1337 Numele reclamatului: xX_Nyko_xX Motivul reclamatiei: folosirea x-Ray-ului si recunoaste ca il foloseste. Dovadă video/poză: https://imgur.com/a/LEqwd Descrierea incidentului: A spus in chat: ' cine vrea sa faca tim am x-ray va aduc diamante ' . Data și ora incidentului: 12/31/2017 ; 10:55 Secțiune: Survival
 6. Cerere Helper lexicon1337

  Prenumele tău: Alex Cu ce nick-uri joci pe server: lexicon1337 Vârsta: 17 ID Skype: alexswager2013 (dar folosesc discord mai mult) Motivele pentru care credeţi că v-aţi califica pentru funcţia de helper: Pai, vad ca serverul este destul de nou, si dupa parerea mea, aveti nevoie de niste moderatori/helperi. Pot sa fiu destul de mult on pe server in vacante, in timpul scolii nu prea ca se apropie bacul si etc. Oricum, serverul este unul destul de fain si nu sunt un player destul de vechi dar il stiu pe Arci de pe niste servere de ale lui mai vechi. Sper sa fiu primit in echipa voastra :). Ai citit regulamentele? [Regulament]: Da, cred ca as merita o sansa. Câte ore jucate aveţi pe secţiunea respectivă?: Cred ca momentan doar o ora. Dar va asigur ca am citit regulamentul si sunt destul de familiarizat cu el. Câte voturi aveţi pe secţiunea respectivă?: Momentan, niciunul. Dacă veţi fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteţi activa pe server?: Pai, dupa cum am scris mai sus, pot fii on destul de mult in timpul vacantelor, si nu prea mult in timpul scolii.
 7. Cerere Helper lexicon1337

  Prenumele tău: Alex Cu ce nick-uri joci pe server: lexicon1337 Vârsta: 17 ID Skype: alexswager2013 (dar folosesc discord mai mult) Motivele pentru care credeţi că v-aţi califica pentru funcţia de helper: Pai, vad ca serverul este destul de nou, si dupa parerea mea, aveti nevoie de niste moderatori/helperi. Pot sa fiu destul de mult on pe server in vacante, in timpul scolii nu prea ca se apropie bacul si etc. Oricum, serverul este unul destul de fain si nu sunt un player destul de vechi dar il stiu pe Arci de pe niste servere de ale lui mai vechi. Sper sa fiu primit in echipa voastra :). Ai citit regulamentele? [Regulament]: Da. Câte ore jucate aveţi pe secţiunea respectivă?: Cred ca momentan doar o ora. Dar va asigur ca am citit regulamentul si sunt destul de familiarizat cu el. Câte voturi aveţi pe secţiunea respectivă?: Momentan, niciunul. Dacă veţi fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteţi activa pe server?: Pai, dupa cum am scris mai sus, pot fii on destul de mult in timpul vacantelor, si nu prea mult in timpul scolii.
×