Sari la conținut
Parteneri Oficiali
Radio25.Ro

Pucci

Member
 • Număr conținut

  24
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre Pucci

 • Rang
  Membru
 1. Propunere World Border

  La momentul actual, din observarile mele (cautam stronghold) world borderul se afla la 7162 de blocuri distanta in fiecare directie de la 0 0, ceea ce este mult prea mic pentru server Singurul motiv pentru care world borderul exista este probabil pentru conservarea de resurse => lag mai putin, numai ca, pe masura ce playerii noi se inregistreaza, gasesc din ce in ce mai putine locuri de casa favorabile. Propun sa se mareasca world borderul, si sa fie undeva pe la 20-25k blocuri de 0 0, nu sunt singurul care doresc asta si as vrea sa vad aceasta propunere implementata.
 2. Cerere Helper Pucci

  Prenumele tău: Mihai (Pucci e porecla) Cu ce nick-uri joci pe server: Pucci Vârsta: 15 jumatate Discord: Pucci#8529 Motivele pentru care credeţi că v-aţi califica pentru funcţia de helper: Imi place sa ajut lumea cu orice, imi indeplineste nevoia de a ma simtii util, pot face fata oricarei situatii, doar ca ce scriu aici trebuie dovedit nu doar spus, de aceea vreau sa fac parte din echipa de staff. Ai citit regulamentele? [Regulament] Da, cred ca as merita o sansa Secțiunea pe care dorești gradul: Survival Câte ore jucate aveţi pe secţiunea respectivă?: 1 zi 22 ore Câte voturi aveţi pe secţiunea respectivă?: 26 Dacă veţi fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteţi activa pe server?: Vacanta in intervalul 2 la pranz- 2 noaptea (cu pauze mici), in timpul scolii seara de la 20 la 24 si putin dimineata.
 3. Cerere Helper Pucci

  Prenumele tău: Mihai (Pucci e porecla) Cu ce nick-uri joci pe server: Pucci Vârsta: 15 ½ Discord: Pucci#8529 Motivele pentru care credeţi că v-aţi califica pentru funcţia de helper: Am 5 ani de experienta in Minecraft si pot sa ajut cu marea majoritate a problemelor ce pot aparea pe server, scriu repede si ma inteleg bine cu toti, daca exista o problema pe care nu pot sa o rezolv apelez la un coleg de echipa sau la un staff mai intalt Ai citit regulamentele? [Regulament] : Da, cred ca as merita o sansa. Secțiunea pe care dorești gradul: Survival. Câte ore jucate aveţi pe secţiunea respectivă? 23 h 35 m, la momentul cererii Câte voturi aveţi pe secţiunea respectivă?: 16 Dacă veţi fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteţi activa pe server? In timpul vacantei 4PM-4AM, in timpul scolii de la 8PM la 12PM si putin dimineata
 4. Ce cadou i-ai lua celui de sus?

  Se mai intampla O sticla de angeli
 5. Cine crezi ca urmeaza dupa tine?

  Nu! Hai Andrei (nu-s din ferentari tho :))
 6. Ce ai face daca ai castiga la lotto?

  As face o flota de logane roz sa ocup toata parcarea unui bloc
 7. Ce cadou i-ai lua celui de sus?

  O poza pentru avatar
 8. Ce i-ai face celui de sus?

  L-as intreba dc are o rata la profil
 9. Ce incape intr-o valiza?

  Tigara Electronica
 10. Am/N-am

  N-am =)) Am/N-am vazut 3 mosi care se cearta pe politica
 11. Ce i-ai face celui de sus?

  L-as bate cu sapca uda
 12. Ce incape intr-o valiza?

  O bricheta Zippo cu desen pe ea de 300 de lei uda
 13. Ce cadou i-ai lua celui de sus?

  Viata vesnica in rai alaturi de domnul nostru iisus hristos
 14. Am/N-am

  Am.. (am fost la dristor cand a murit aia) Am/N-am rupt o tastatura cu pasiune
×