Sari la conținut

Urmăritori

Informații

Grup

Owner

Număr conținut

105

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Cywek

  [Model] Propunere

  Model propunere 1. Numele din joc: 2. Propunere: 3. Cu ce crezi că o să ajute propunerea ta serverul?: 4. Alte comentarii:
 2. Cywek

  [Model] Reclamatii

  Model reclamație 1. Numele din joc: 2. Numele celui reclamat: 3. Motiv: 4. Secțiune: 5. Dovadă (screenshot/filmare) : 6. Alte comentarii:
 3. Cywek

  [Model]

  Ca topicul vostru să fie luat în considerare vă rugăm să respectați modelul de mai jos: 1. Numele din joc: 2. Problema/bug-ul găsit: 3. Dovadă (screenshot/filmare) : 4. Alte comentarii:
 4. IV. Model cerere de recuperare parolă 1. Numele tău: 2. ID Discord: 3. Dovadă că jucai pe serverul nostru (screenshot/filmare) : 4. Alte comentarii:
 5. III. Model cerere de inactivitate 1. Numele din joc: 2. Gradul și sectiunea: 3. Perioada în care vei lipsi: 4. Motivul: 5. Alte comentarii: ATENȚIE: - Perioada maximă pentru o cerere de inactivitate poate fi de 3 săptămâni.
 6. II. Model cerere de UNBAN 1. Numele din joc: 2. Numele celui care te-a banat: 3. Motivul pentru care ai luat ban: 4. Dovada (screenshot/filmare) : 5. Pe ce secțiune ai luat ban?: 6. Alte comentarii: ATENȚIE: - Cererea este automat închisă dacă nu respectă modelul impus. - Atunci când faceți o cerere de unban persoana care v-a sancționat are la dispoziție 24 de ore să răspundă la topic. - În cazul în care dovada nu este bună sau nu este prezentată, persoana care v-a sancționat o să primească warn.
 7. I. Model cerere de Helper 1. Cum te numești: 2. Numele din joc: 3. Vârsta: 4. Primele 7 cifre din CNP: 5. ID Discord: 6. Ai citit regulamentul?: 7. Dovada cu numărul de voturi și ore (/vote, /ontime) : 8. Motivul pentru care îți dorești să ajungi în staff: 9. Alte comentarii: ATENȚIE: - Pentru a obține gradul de HELPER trebuie să aveți minim 24 de ore petrecute pe secțiune și minim 40 de voturi. - Dacă ați fost respinși aveți dreptul să reveniți cu o cerere după o săptămână. - Doar staff-ul are dreptul de a vota la cererile jucătorilor. - Dacă cererea voastră nu corespunde cu modelul sau condițiile impuse o să fie închisă automat.
 8. Cywek

  Cerere unban Pucci

  Este o problema cu incarcarea videoclipului. Ai primit unban Tc.
 9. Cywek

  Cerere unban Pucci

  Wolfanita, asteptam dovada.
 10. Cauta-ma pe discord. Tc.
 11. Cauta-ma pe discord. Tc.

Reputație Comunitate

Cywek a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 1

Cywek a avut cel mai apreciat conținut!

108 Excellent

Vizitatori Recenți Profil

374 citiri profil
×