Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Grup

Owner

Număr conținut

35

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Model cerere schimbare nick: 1.Nick: 2.Nick-ul pe care il vrei: 3. De ce vrei sa-ti schimbi nick-ul: 4.Ultima cerere: 5.Comentarii aditionale?:
 2. Ti-am zis frumos sa iti faci un alt cont pana ajung acasa. Primeai vote key bani si xp in prostie. O sa iti dau unban cand ajung acasa. Tc.
 3. "La intrebarea ai citit regulamentul veti raspunde cu "Da l-am citit si-l voi respecta"" + ca ai un model de respectat tc.
 4. Omgg Camiiomg. Bine ai revenit.
 5. Cywek

  Cerere Helper

  Respins, regulament necitit. #mutat Tc.
 6. Cywek

  Regulament [Donatori]

  Este strict interzis: 1. Sa folositi un limbaj indecent. - mute 30 de minute 2. Sa va certati, sa nu va respectati colegii de echipa/jucatorii. - mute 30 de minute 3. Sa fiti aroganti, sa ignorati staff-ul. 4. Sa amenintati un jucator/membru al staff-ului. - mute 30 de minute sau dupa caz 5. Sa folositi moduri sau texturi ce va ofera avantaje. - ban 24 de ore sau chiar remove. 6.Sa favorizati prieteni/jucatori. - down sau chiar remove. 7.Sa va folositi de comenzi precum fly etc. în timpul unei lupte. - ban o ora. 8.Sa încalcati regulamentul jucatorilor. 9.Sa ajutati playerii cu iteme (aceasta regula este valabila persoanelor cu acces la gm 1) - down sau chiar remove. 10.Sa abuzati de comenzile tp, tphere etc. down sau chiar remove. Nota: Trebuie sa fiti constienti de faptul ca donatorii nu sunt scutiti de regulamentul serverului. Fiecare abatare a acestuia duce de la sine suspendarea sau scoaterea gradului. Donatiile nu se pot recupera. Odata ce ati trimis banii, acestia nu se mai pot intoarce in contul dvs., deci va recomandam sa va ganditi de 2 ori inainte sa donati. Aveti obligatia de a pastra confidentialitatea contului dvs., respectiv PAROLA! Nu raspundem de conturile "sparte", deci va rugam din start sa va setati o parola sigura!
 7. Cywek

  Regulament [Server]

  Este strict interzis: 1. Sa faceți reclamă altor servere. - ban permanent 2. Sa scrieți mai mult de 3 cuvinte cu CapsLock activat. - mute 20 de minute. 3. Să jigniți, înjurați și să vă certați/provocați ceartă cu alți jucători pe chat-ul public. - mute 30 de minute 4. Să faceți spam pe chat. - mute 20 de minute. 5. Să prelungiți cuvinte. - mute 15 minute 6. Să aduceți insulte asupra server-ului. - mute sau ban permanent depinde de caz. 7. Să promovați site-uri, canale de youtube, servere de discord ce nu au legătură cu serverul sau comunitatea noastră. - ban permanent. 7.5. La intrebarea ai citit regulamentul veti raspunde cu "Da l-am citit si-l voi respecta" 8. Să faceți off topic pe /helpop dacă nu sunteți staff. Jucătorii pot folosi acel chat doar pentru a adresa echipei noastre întrebări ce au legătură cu server-ul. 9. Sa grifati proprietatea unui player. - ban 24 de ore. 10. Să folosiți orice fel de hack/mod. Singurul mod permis este optifine. - ban 24 de ore la prima abatare, next ban permanent. 11. Să vă setați home-ul pe protecția altui jucator fără acordul acestuia/acesteia, de asemenea nici în apropierea acestora. - ban 6 ore 12. Să vă folosiți de bug-uri pentru a vă favoriza jocul, nu contează că este de la server sau de la joc, se sancționează. - ban 24 de ore 13. Să faceți construcții obscene/pornografice. - ban 24 de ore. 14. Să dețineți mai mult de 2 conturi. 15. Să puneți cufere/furnale/uși lângă proprietatea unui jucator fără ca acesta să le poată sparge. - ban 6 ore. 16. Să blocați portalele. - ban 24 de ore 17. Trap-ul de orice fel este INTERZIS!!! la prima abatere : ban 24 ore, la a doua abatere ban permanent !!!! tpa+kill=trap,tpahere+kill=trap Nota: Sanctiunile se vor oferii in functie de gravitatea abaterii de la regulament. In acest regulament se pot aduce modificari in orice moment, deci sanctiunile sunt orientative.
 8. Cywek

  [Fazan]

  nălucă 
 9. Cywek

  Poveste in 3 cuvinte

  cand deba mulgea
 10. Repins Ai un model de respectat Tc.

Reputație Comunitate

Cywek a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 23

Cywek a avut cel mai apreciat conținut!

3 Neutral

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×