Sari la conținut

forsen

Membru
 • Număr conținut

  28
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 1. forsen

  Am/N-am

  Am Am/N-am facuto cu o prostituata
 2.  With eyes as wilted as ice, i'm becoming something else.

 3. forsen

  Am/N-am

  Am Am/N-am fantezii cu furries
 4. forsen

  Propunere survival

  Vin cu doua propuneri 1. Adaugarea unor 'servicii' la care playerii sa aiba acces, contra cost evident. Anume, setarea unui warp sa fie accesibila jucatorilor, care sa fie realizata in felul acesta : daca jucatorul X doreste sa deschida un shop personal, contacteaza un admin care sa vina la respectivul, sa analizeze zona ca sa nu fie spre ex trap sau cine stie ce. Iar dupa aceasta etapa, contra unei sume de bani sa fie setat un warp in locul respectiv. Acuma daca ar aparea spre ex problema ca, la un interval de timp dupa setarea warpului si verificarea adminului, playerul respectiv construieste un trap, e usor de evitat prin mentiunea unei pedepse ca de ex banul permanent si setarea unui cost pentru warp relativ inaccesibil celor care ar avea asemenea intentii. Un alt serviciu sa fie spre ex cumpararea de parcele. Contra unei sume sa zicem de 50k , o zona cat o protectie sa fie nivelata la cererea unui jucator, oriunde doreste el. 2.Adaugarea unui plugin de party. Acest lucru ar impinge crearea unor mini-comunitati si conexiuni intre playeri care doresc sa beneficieze de facilitatile oferite de un astfel de sistem de party. Astfel s ar extinde propia dorinta de a continua activitatea de joc , gasindu-se obiective colective pentru care fiecare ar depune un efort si ar primi o oarecare satisfactie in schimb. Un astfel de sistem e oarecum pus in practica deja prin 'teaming' normal, dar acea optiune e destul de nefavorabila si nu asa de atractiva.
 5. forsen

  [Giveaway] Cont Minecraft Premium

  Nume: Claudiu Nickname joc: f0rsen Posturi forum: 25 ID Discord(ID-ul cu care te afli in grupul nostru): f0rsen #6997 Voturi pe server(Poza): https://imgur.com/a/dNtax Persoane aduse?(Nume): nimeni Comentarii aditionale? : ti am dat like cp
 6. forsen

  AstroMC # Nu se gaseste in magazin!

  virginitatea
 7. forsen

  AstroMC # 10 Lei!

  3 doze de raddler
 8. forsen

  AstroMC # 1 Cuvant!

  Kami
 9. forsen

  X vs Y

  Euro Fortnite vs Pubg
 10. forsen

  Am/N-am

  N-am Am/N-am o obsesie cu asiatice.
 11. forsen

  Care este serialul vostru preferat?

  Breaking Bad
 12. forsen

  Ce ai face daca ai fi Dumnezeu pentru o zi?

  M-as arata populatie si le-as zice 'Ha, suck it atheists'

Reputație Comunitate

1 Incepator

  4 Urmăritori

  About

 • Rang
  Membru

  Vizitatori Recenți Profil 209 citiri profil


Cine Suntem?

AstroMC.Ro este o comunitate baza pe minecraft ce a aparut pe 26 octombrie 2016 avand ca scop profesionalismul cat si originalitatea.Zi de zi este pusa pe update-uri pentru a crea un mediu competitiv si placut jucatorilor. Astfel comunitatea AstroMC.Ro ofera o experienta de calitate in categoria gaming-ului avand o echipa de oameni priceputi care se ocupa de aceasta comunitate!

Pagina Facebook

© 2018 AstroMC.Ro - Toate drepturile rezervate Powered by Invision Community
Поддержка Invision Community в России

×