Sari la conținut

Urmăritori

Informații

Grup

Owner

Număr conținut

30

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. ket88

  cerere helper

  Contra, nu ai citit regulamentul 8. La intrebarea ai citit regulamentul veti raspunde cu "Da l-am citit si-l voi respecta"
 2. ket88

  Propunere

  Propunere respinsa T/C
 3. Respins, nu ai citit regulamentul T/C
 4. 1. Nick-ul de pe minecraft: 2. Gradul pe care il aveai si sectiunea: 3. Motivul pentru care l-ai pierdut: 4. Dovada ca ai detinut gradul:
 5. 1. Nick-ul de pe minecraft: 2. Gradul si sectiunea pe care il ai: 3. Perioada in care vei lipsi: 4. Motivul: 5. Alte comentarii de adaugat:
 6. ket88

  Regulament [Staff]

  Este strict interzis: 1. Sa folositi comenzi impotriva altui membru din staff. - se pedepseste cu down sau remove. 2. Sa acordati sanctiuni fara un motiv concret. - se pedepseste in functie de caz. 3. Sa folositi comenzi care va avantajeaza intr-o lupta. - se pedepseste cu down sau remove. 4. Sa amenintati alti jucatori sau membrii din staff. - se pedepseste in functie de caz. 5. Sa va lipseasca dovezile asupra unei sanctiuni acordate unui jucator. - se pedepseste in functie de caz 6. Sa faceti public IP-ul altui jucator. - se pedepseste cu down sau remove. 7. Sa aveti un comportament indecent fata de alti jucatori sau membrii din staff. - se pedepseste cu down sau remove. 8. Sa nu respectati regulamentul jucatorilor. - se pedepseste cu down sau remove. Nota: In cazul in care primiti down, va trebui sa dovediti ca sunteti capabili si meritati sa luati din nou up. In cazul in care primiti remove, veti putea sa aplicati din nou pentru gradul de Helper, nu il veti primi pe cel pe care l-ati avut anterior.
 7. Respins. Iti lipsesc pozele cu voturile de pe server si posturile necesare. Fi mai activ in chat si revino intr-o saptamana T/C
 8. Respins. Nu ai postat numarul de voturi si nu ai nici posturile necesare T/C

Reputație Comunitate

ket88 a câștigat ziua ultima dată pe Martie 11

ket88 a avut cel mai apreciat conținut!

2 Neutral

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×