Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Grup

Server Staff

Număr conținut

11

Dată Naștere

05.05.2005

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. LucaMNT

  Cerere helper

  Pro Îndeplinești condițiile dar nu prea te vad activ pe chat, doar cât vorbești cu prietenii și în rest nu prea ajuți. Dar sper sa ajuți mult playeri și sa îți faci treaba.
 2. LucaMNT

  Cerere de helper

  CONTRA, fiindcă nu ai citit regulamentul
 3. Serverul merge și pe 1.12 deci huzuni ala e valabil. (nu poți mina din diamante în diamante în 10s, uitându-te prin pereți fără ceva sa te ajute, în cazul asta huzuni)
 4. Tu ai zis si aici ca ai huzuni, dar zici ca ai un stil foarte haotic de minat, si asa e, minezi foarte haotic (asa cum ai si spus), avand acel huzuni in fisiere (asa cum ai recunoscut) eu consider ca nu se merita unbun. => stil haotic + huzuni (recunoscut tot)
 5. LucaMNT

  CERERE HELPER

  PRO Esti activ și îndeplinești cerințele
 6. PRO, îndeplinești condițiile și ar fi bine sa fi și mai activ decât ești deja!
 7. LucaMNT

  Cerere helper

  Pro, dar vreau sa te vad MAI ACTIV și mai de ajutor!! Bafta.
 8. 😃Pro, îndeplinești condițiile și ești activ.
 9. 1.Nick: LukaMT100 2.Nick-ul pe care il vrei: LucaMNT 3. De ce vrei sa-ti schimbi nick-ul: mi l-am pus acum câțiva ani și nu îmi mai place 4.Ultima cerere: - 5.Comentarii aditionale?: -
 10. LucaMNT

  Cerere Helper

  Respecti cerințele și ești cât de cât activ pe server și comunici cu ceilalți playeri, deci ai un PRO de la mine.
 11. 1. Cum te numesti: Munteanu Luca 2. Numele in joc (nickname): LukaMT100 3. Varsta: Aproape 14 (fac peste aproximativ o luna, data: 05.mai.2005) 4. Nume + ID Discord: luca_mnt#8962 5. De ce vrei sa devii helper la noi pe server: Vreau sa devin helper deaorece, in general, playerii sunt de treaba si comunica si ca imi place sa ajut persoanele nelamurite ce au nevoie de ajutor ! 6. Dovada numarul de ore (/ontime pe server): https://imgur.com/a/MtNdSUF 7. Ai citit regulamentul? : Da, l-am citit si il respect! 8. Ce folos poti aduce ca staff? : Consider ca pot da o mana de ajutor in staff, sanctionand playerii cand incalca regulile sau ajutandu-i cand au nevoie de ajutor ! 9. Alte comentarii: Consider ca ma potrivesc in a face aceasta "slujba". Chair daca inca nu am varsta minima (o luna ma desparte), eu sunt capabil de a ajuta si de a comunica coerent in chat !

Reputație Comunitate

LucaMNT a câștigat ziua ultima dată pe Mai 12

LucaMNT a avut cel mai apreciat conținut!

2 Neutral

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×