Sari la conținut

Tabel Lideri


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație din 24.02.2019 în toate secțiunile

 1. 2 puncte
  Este strict interzis: 1. Sa folositi comenzi impotriva altui membru din staff. - se pedepseste cu down sau remove. 2. Sa acordati sanctiuni fara un motiv concret. - se pedepseste in functie de caz. 3. Sa folositi comenzi care va avantajeaza intr-o lupta. - se pedepseste cu down sau remove. 4. Sa amenintati alti jucatori sau membrii din staff. - se pedepseste in functie de caz. 5. Sa va lipseasca dovezile asupra unei sanctiuni acordate unui jucator. - se pedepseste in functie de caz 6. Sa faceti public IP-ul altui jucator. - se pedepseste cu down sau remove. 7. Sa aveti un comportament indecent fata de alti jucatori sau membrii din staff. - se pedepseste cu down sau remove. 8. Sa nu respectati regulamentul jucatorilor. - se pedepseste cu down sau remove. Nota: In cazul in care primiti down, va trebui sa dovediti ca sunteti capabili si meritati sa luati din nou up. In cazul in care primiti remove, veti putea sa aplicati din nou pentru gradul de Helper, nu il veti primi pe cel pe care l-ati avut anterior.
 2. 1 punct
  Numele tau: AntiDot Numele persoanei: @Neymar Cadoul: Sper sa-ti placa
 3. 1 punct
  Avatar: - - Semnatura: Pentru Comunitate: - - - - - PSD-uri: - - -
 4. 1 punct
  Numele tau: AntiDot Numele persoanei: Polar Cadoul:
 5. 1 punct
 6. 1 punct
  Mie unu, lucrarile mi se par excelente la blur si la textu principal. La textu secundar foloseste 04b03 cu 8px si o sa iasa si mai bine.
 7. 1 punct
  Ti-am zis frumos sa iti faci un alt cont pana ajung acasa. Primeai vote key bani si xp in prostie. O sa iti dau unban cand ajung acasa. Tc.
 8. 1 punct
 9. 1 punct
  Ai orele, ai voturile, dar regulamentul este necitit, din pacate de la mine ai un CONTRA.
 10. 1 punct
  CONTRA, regulament necitit. Si niste romana mai buna next time !
 11. 1 punct
  PRO Ai orele! Ai vote-urile! Ai varsta necesara! Sper sa fii activ! Mult succes!
 12. 1 punct
  1. Cum te numesti:Flavius 2. Numele in joc (nickname):KissLordDrak 3. Varsta:15 4. Nume + ID Discord:flavius22#3326 5. De ce vrei sa devii helper la noi pe server:pentru a ajuta stafu si pleyeri 6. Dovada numarul de ore (/ontime pe server):https://imgur.com/uqrBh4L 7. Ai citit regulamentul? :DA 8. Ce folos poti aduce ca staff? :Putin sau mai mult Ajutor.. 9. Alte comentarii:Sunt un baiat de treaba imi place sa fiu cinstit si prietenos si (sper sa fiu acceptat) VA PWP
 13. 1 punct
 14. 1 punct
  Este strict interzis: 1. Sa faceți reclamă altor servere. - ban permanent 2. Sa scrieți mai mult de 3 cuvinte cu CapsLock activat. - mute 20 de minute. 3. Să jigniți, înjurați și să vă certați/provocați ceartă cu alți jucători pe chat-ul public. - mute 30 de minute 4. Să faceți spam pe chat. - mute 20 de minute. 5. Să prelungiți cuvinte. - mute 15 minute 6. Să aduceți insulte asupra server-ului. - mute sau ban permanent depinde de caz. 7. Să promovați site-uri, canale de youtube, servere de discord ce nu au legătură cu serverul sau comunitatea noastră. - ban permanent. 7.5. La intrebarea ai citit regulamentul veti raspunde cu "Da l-am citit si-l voi respecta" 8. Să faceți off topic pe /helpop dacă nu sunteți staff. Jucătorii pot folosi acel chat doar pentru a adresa echipei noastre întrebări ce au legătură cu server-ul. 9. Sa grifati proprietatea unui player. - ban 24 de ore. 10. Să folosiți orice fel de hack/mod. Singurul mod permis este optifine. - ban 24 de ore la prima abatare, next ban permanent. 11. Să vă setați home-ul pe protecția altui jucator fără acordul acestuia/acesteia, de asemenea nici în apropierea acestora. - ban 6 ore 12. Să vă folosiți de bug-uri pentru a vă favoriza jocul, nu contează că este de la server sau de la joc, se sancționează. - ban 24 de ore 13. Să faceți construcții obscene/pornografice. - ban 24 de ore. 14. Să dețineți mai mult de 2 conturi. 15. Să puneți cufere/furnale/uși lângă proprietatea unui jucator fără ca acesta să le poată sparge. - ban 6 ore. 16. Să blocați portalele. - ban 24 de ore 17. Trap-ul de orice fel este INTERZIS!!! la prima abatere : ban 24 ore, la a doua abatere ban permanent !!!! tpa+kill=trap,tpahere+kill=trap Nota: Sanctiunile se vor oferii in functie de gravitatea abaterii de la regulament. In acest regulament se pot aduce modificari in orice moment, deci sanctiunile sunt orientative.
 15. 1 punct
  Indeplinesti cerintele, te-am vazut activ pe server, din partea mea ai un pro. Sa faci si voturile, mult noroc!
 16. 1 punct
 17. 1 punct
 18. 0 puncte
  Imi pare rau, dar regulamentul nu este citit, CONTRA.
 19. 0 puncte
  Respins, regulament necitit. #mutat Tc.
 20. 0 puncte
  Respins, nu ai citit regulamentul T/C
×