Sari la conținut

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Azi
 2. AntiDot

  Cadou Neymar

  Numele tau: AntiDot Numele persoanei: @Neymar Cadoul: Sper sa-ti placa
 3. AntiDot

  Cadou AstroMC

  Numele tau: AntiDot Numele persoanei: AstroMC Cadoul:
 4. Ieri
 5. UrsuPolar

  Cadou Polar

  Uuu, multumesc, pwp. 🙂
 6. AntiDot

  Cadou Polar

  Numele tau: AntiDot Numele persoanei: Polar Cadoul:
 7. Pro, esti activ, ai orele, ai voturile; succes!
 8. 1.Nick: CamiiOMG 2.Nick-ul pe care il vrei: SushiMakesMeWet 3. De ce vrei sa-ti schimbi nick-ul: - 4.Ultima cerere: Nu am avut o alta cerere 5.Comentarii aditionale?: Multumesc!
 9. Model cerere schimbare nick: 1.Nick: 2.Nick-ul pe care il vrei: 3. De ce vrei sa-ti schimbi nick-ul: 4.Ultima cerere: 5.Comentarii aditionale?:
 10. Ultima săptămână
 11. PRO mult mai multa activitate vreau 😄
 12. Ești activ, din partea mea ai PRO
 13. Mie unu, lucrarile mi se par excelente la blur si la textu principal. La textu secundar foloseste 04b03 cu 8px si o sa iasa si mai bine.
 14. Respecti conditile, de la mine ai un PRO.
 15. 1. Cum te numesti: Marian 2. Numele in joc (nickname): AntiDot 3. Varsta: 16 4. Nume + ID Discord: AntiDot#5849 5. De ce vrei sa devii helper la noi pe server: Ca sa ajut persoane 6. Dovada numarul de ore (/ontime pe server): 7. Ai citit regulamentul? : Da l-am citit si-l voi respecta 8. Ce folos poti aduce ca staff? : Pot sa aduc persoane si sa stau on pana tarziu in caz ca cineva se gandeste sa foloseasca cheat-uri pe server. 9. Alte comentarii: Poze Vote
 16. Ti-am zis frumos sa iti faci un alt cont pana ajung acasa. Primeai vote key bani si xp in prostie. O sa iti dau unban cand ajung acasa. Tc.
 17. Cywek 1. Nick-ul tau: demomec 2. Nick-ul celui care ti-a dat ban: cywek 3. Motivul pentru care ai fost banat: ca aveti voi probleme cu sistemul de vot 4. Screenshot cu ban-ul: nu am ca eram afk in mom ala 5. Pe ce sectiune ai luat ban?: pe survival 6. Alte comentarii: ce treaba am eu cu sistemul de vot? V-am si spus ca ceva nu e okay, am urlat la moderatorul "Nutu_" si nu a facut nimi, si am asteptat sa intre un admin, si cand a intrat mi-a dat ban, super.
 18. Mai urmareste tutoriale, la textul secundar foloseste 04b03/04b_03b cu 8px, iar la textul principal fa-l sa se potriveasca cu poza. Lasa gif-urile si deocamdata fa avatarele normale. Spor.
 1. Încarcă mai multă activitate
×