Sari la conținut

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Azi
 2. Ieri
 3. Daca acelea chiar sunt primele 7 cifre din cnp înseamnă ca încă nu ai 14 ani. CONTRA. +regulamentul nou nu l-ai citit, dar e ok..
 4. Ultima săptămână
 5. Contra, motivul pentru care vrei sa ajungi in staff nu este convingator, nu cred ca ala e CNP-ul tau +nu mi place modul in care esti activ pe chat
 6. Contra, nu cred ca ala-i cnp-ul tau + motivul nu ma convinge de ce vrei grad
 7. 1. Cum te numești: Rosu Iulian 2. Numele din joc:KeMiSsS 3. Vârsta:14 4. Primele 7 cifre din CNP:1050912 5. ID Discord:ItsIulian#9967 6. Ai citit regulamentul?:L-am citit și am luat la cunoștință. 7. Dovada cu numărul de voturi și ore link:https://imgur.com/a/0nv1RsE 8. Motivul pentru care îți dorești să ajungi în staff: Eu vreau sa fiu in staff deoarce apreciez foarte mult aceasta. 9. Alte comentarii: Nu,multumesc.
 8. Pucci

  Propunere /tpa

  1. Numele din joc: Pucci 2. Propunere: sa se poata da /tpaccept si in interiorul protectiilor. 3. Cu ce crezi că o să ajute propunerea ta serverul?: Mi se pare ciudat sa nu pot sa ii dau cuiva tpa pentru ca e in protectie, daca tot trebuie sa se duca pana la margine si tot la el in protectie ajung, care mai e rostul ? Presupun ca asta s-a adaugat ca masura impotriva tpa+kill dar este la fel de usor de sapat in jos 21 de blocuri in interiorul protectiei cat si in afara, ceea ce lasa in spate un Feature inutil si irelevant. 4. Alte comentarii: daca primesc t/c si propunere respinsa vreau doar sa stiu dc
 9. Aryaa

  ./home public

  Propunere respinsă, topic închis.
 10. Aryaa

  Propunere

  Salut, propunerea ta sună interesant, doar că nu o să fie adăugat. O să fie organizate eventuri în care o să se dea multe premii pentru locurile 1, 2 și 3. Propunere respinsă, topic închis.
 11. Cywek

  [Model] Propunere

  Model propunere 1. Numele din joc: 2. Propunere: 3. Cu ce crezi că o să ajute propunerea ta serverul?: 4. Alte comentarii:
 12. Cywek

  [Model] Reclamatii

  Model reclamație 1. Numele din joc: 2. Numele celui reclamat: 3. Motiv: 4. Secțiune: 5. Dovadă (screenshot/filmare) : 6. Alte comentarii:
 13. Cywek

  [Model]

  Ca topicul vostru să fie luat în considerare vă rugăm să respectați modelul de mai jos: 1. Numele din joc: 2. Problema/bug-ul găsit: 3. Dovadă (screenshot/filmare) : 4. Alte comentarii:
 14. IV. Model cerere de recuperare parolă 1. Numele tău: 2. ID Discord: 3. Dovadă că jucai pe serverul nostru (screenshot/filmare) : 4. Alte comentarii:
 15. III. Model cerere de inactivitate 1. Numele din joc: 2. Gradul și sectiunea: 3. Perioada în care vei lipsi: 4. Motivul: 5. Alte comentarii: ATENȚIE: - Perioada maximă pentru o cerere de inactivitate poate fi de 3 săptămâni.
 16. II. Model cerere de UNBAN 1. Numele din joc: 2. Numele celui care te-a banat: 3. Motivul pentru care ai luat ban: 4. Dovada (screenshot/filmare) : 5. Pe ce secțiune ai luat ban?: 6. Alte comentarii: ATENȚIE: - Cererea este automat închisă dacă nu respectă modelul impus. - Atunci când faceți o cerere de unban persoana care v-a sancționat are la dispoziție 24 de ore să răspundă la topic. - În cazul în care dovada nu este bună sau nu este prezentată, persoana care v-a sancționat o să primească warn.
 17. I. Model cerere de Helper 1. Cum te numești: 2. Numele din joc: 3. Vârsta: 4. Primele 7 cifre din CNP: 5. ID Discord: 6. Ai citit regulamentul?: 7. Dovada cu numărul de voturi și ore (/vote, /ontime) : 8. Motivul pentru care îți dorești să ajungi în staff: 9. Alte comentarii: ATENȚIE: - Pentru a obține gradul de HELPER trebuie să aveți minim 24 de ore petrecute pe secțiune și minim 40 de voturi. - Dacă ați fost respinși aveți dreptul să reveniți cu o cerere după o săptămână. - Doar staff-ul are dreptul de a vota la cererile jucătorilor. - Dacă cererea voastră nu corespunde cu modelul sau condițiile impuse o să fie închisă automat.
 18. Cywek

  Cerere unban Pucci

  Este o problema cu incarcarea videoclipului. Ai primit unban Tc.
 19. Pucci

  Cerere unban Pucci

  Am stat 10 minute din viata sa ma filmez cum pescuiesc pe creative sa demonstrez ce faceam cu 2 telefoane si wapp web, sper sa ma ajute SOUND ON
 20. Pucci

  Cerere unban Pucci

  Fac si eu o dovada video, asteptati-ma 10 minute inainte de T/C
 21. Pucci

  Cerere unban Pucci

  Motivul pentru care pescuiam stone este pentru ca din 1.9 incoace poti sa impingi playeri, asta inseamna ca atunci cand ai dat tp m-ai destabilizat, m-am dus pana la magazin 10 minute si cand m-am intors aveam ban deci nu stiu ce ai facut pe la mine prin baza, pescuiam stone pentru ca aveam click dreapta apasat, daca imi intrai in inventar si imi scoteai undita nu mai pescuiam nimic pentru ca pumnu simplu nu are interactiune de click dreapta cu stone-ul Sunt vreo 50 de modalitati in care puteai sa verifici daca am autoclicker sau o greutate pe mouse, nu ai folosit niciuna, aici nu tine de dovada video sau vorba mea contra a ta, este lipsa de profesionalitate din partea ta
 22. Cywek

  Cerere unban Pucci

  Wolfanita, asteptam dovada.
 23. Daca ti pui acum sticla aia acolo, nu dovedesti nimic. Si ti am dat tp langa ferma si am asteptat.. si degeaba. Pescuiai stone-ul. Si am dovada video daca te intereseaza asa de tare.
 24. Pucci

  Cerere unban Pucci

  Sa zicem ca nu am, cum dovedesti tu ca aveam pe fundal deschis un autoclicker ?
 25. Sorry, nu ai nici o dovada cu asa-zisa "sticla de ketchup".
 1. Încarcă mai multă activitate
×